Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродського зняли з виборів, щоб в майбутньому парламенті він не став ядром антикучмізму

Субота, 16 березня 2002, 14:03
Партія "Яблуко" має намір до понеділка оскаржити у Верховному суді рішення Центрвиборчкому про зняття з реєстрації лідера партії Михайла Бродського і другого номера в партсписку Віктора Чайки.

"Ми оскаржимо або дії ЦВК, або дії податкових органів, а, можливе, і те й інше", - сказав в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна в суботу піар-директор партії Олег Медведєв.

Крім того, він підкреслив, що "яблучники" давно були готові до такої "провокації", тому "зміцнили штат висококласними юристами", які будуть відстоювати інтереси партії в суді.

У "Яблука" немає сумнівів у відновленні її лідерів у правах кандидатів у депутати, оскільки "декларації заповнені бездоганно, їх допомагали складати досвідчені юристи", - зазначив Медведєв.

З його слів, рішення Центрвиборчкому партія розцінює як "політичне замовлення" з боку влади, яка "визнає, що "Яблуко" може стати серйозною опозиційною силою в майбутньому парламенті", а також як "помсту податкових органів".

В понеділок лідери "Яблука" проведуть прес-конференцію на тему "Хто, як і навіщо фальсифікував документи для зняття Михайла Бродського й інших лідерів партії з виборів: технологія усунення з виборів опозиційних партій і кандидатів. Інші таємниці про вибори і ЦВК".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

З ВИБОРІВ ЗНЯЛИ БРОДСЬКОГО І ЧАЙКУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування