Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Невыполненный заказ-2" друкує Щербань на замовлення "ЗаєдУ!"

Четвер, 21 березня 2002, 11:30
Брошура "Невыполненный заказ-2" про Юлію Тимошенко друкується на замовлення влади. Таку заяву розповсюдив у четвер "Блок Юлії Тимошенко".

Так, зокрема" 20 березня 2002 року керівниками Сумського обласного штабу Блоку Юлії Тимошенко встановлено факт друкування вказаної брошури Сумською обласною типографією. За свідченням керівництва типографії, вони виконували пряму вказівку керівника обласної державної адміністрації Володимира Щербаня", йдеться у заяві БЮТ.

Також зазначено, що "за достовірними даними, ця брошура також друкується у друкарнях державної форми власності у всіх обласних центрах України. Замовники - місцеве керівництво та представники виборчого блоку "за Єдину Україну".

Як повідомляє прес-служба блоку "всі матеріали, стосовно виявлення обставин друкування сфальсифікованої брошури, 21 березня 2002 року передано до Служби безпеки України, МВС та Генпрокуратури з вимогою негайно встановити її авторів і замовників".

Нагадаємо, що днями в містах та селах України серед громадян було широко розповсюджено брошуру під назвою "Невыполненный заказ-2", мета якої компрометація лідера блоку Тимошенко.

У книзі подані сфальсифіковані фотографії Тимошенко і Лазаренка, а також звинувачення щодо лідера БЮТ. Окрім того, в книзі, яка видана 15 січня, йдеться про автомобільну аварію, в яку потрапила лідер Блоку 29 січня. Це дало підстави штабу БЮТ звернутися до СБУ, МВС та Генпрокуратури з інформацією, що свідчить про замовний характер автокатастрофи і, відповідно, замах на життя Юлії Тимошенко з боку замовників вказаної брошури.

Читайте також:

У Донецьку готується провокація проти Юлії Тимошенко

Замах на Тимошенко був запланований за два тижні до аварії

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...