Мер Москви вважає судове рішення щодо Грача не юридичною, а політичною акцією

Четвер, 21 березня 2002, 12:06
У четвер Юрій Лужков, який провів у Залі засідань кримського парламенту зустріч з кримчанами, потім, відповідаючи на питання журналістів, підтримав Грача на виборах. При цьому Лужков заявив, що не хотів би втручатися".

Проте, він назвав рішення про виключення Грача з виборів "свавіллям" і "політичною акцією". Він заявив, що "якщо вона буде реалізована, вона не принесе користі". На його думку, Грач "патріот своєї країни, патріот України, людина, яка за логікою життя, за своєю мудрістю, за своїми якостями керівника республіки добре розуміє, що у Криму, де 90% населення говорять російською мовою і 68% населення є росіянами за національністю, потрібно вирішувати проблеми взаємодії з Росією".

Лужков висловив надію, що "здоровий глузд переможе, і всі ті рішення, які прийняті місцевим судом Сімферополя відносно Грача будуть скасовані".

Лужков у четвер відвідав Крим, у ході поїздки, він побував у Сімферополі і Севастополі. У Севастополі мер Москви має намір закласти камінь під будівництво нового будинку, а також зустрінеться з мером Києва Олександром Омельченком. Там же Грач обіцяв присвоїти Лужкову звання "почесний кримчанин".

Українська правда, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування