Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знав про "сценарій виборів" з самого початку?

П'ятниця, 22 березня 2002, 14:43
Лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко не виключає, що оприлюднений головою слідчої комісії Верховної Ради з питань забезпечення виборчих прав громадян, народним депутатом Олександром Єльяшкевичем документ, який нібито свідчить про розроблений конфіденційний сценарій фальсифікації виборчої кампанії Адміністрацією Президента України існує насправді.

Відповідаючи у четвер на запитання жителів Чернівців, Ющенко сказав, що "те, що такий сценарій розроблено, для мене не є новиною". Тому, за його словами, "слово "сценарій" не потрібно брати у лапки".

Ющенко також додав, що виборчий блок "Наша Україна" володіє серйозною конфіденційною інформацією про те, "що робиться насправді і які вказівки впроваджує ЦВК", але "ми не можемо зараз підставляти порядних людей", які про це повідомили. "З кожним днем мені стає все зрозумілішим сталінський принцип - "не головне, як голосують, головне, хто підраховує", - з жалем зазначив лідер "Нашої України".

15 березня голова слідчої комісії Верховної Ради з питань забезпечення виборчих прав громадян, народний депутат України Олександр Єльяшкевич оприлюднив документи про підготовку керівництвом штабу блоку "За єдину Україну!" заходів щодо масштабної фальсифікації результатів парламентських виборів-2002 і тиску на лідерів блоку "Наша Україна", Блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії України.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування