Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СЕКС ЛАЗАРЕНКА З ТИМОШЕНКО ВЖЕ ГОТОВИЙ ДО ТРАНСЛЯЦІЇ

Понеділок, 25 березня 2002, 15:42
Для трансляції на одному з каналів донецького телебачення готується фальшивий фільм, в якому показується ніби інтимний зв'язок Юлії Тимошенко і Павла Лазаренка, повідомив на прес-конференції в понеділок у Донецьку керівник обласного виборчого штабу БЮТи, народний депутат Валентин Зубов.

"Я навіть знаю, як це робиться", - сказав він. "У напівтемній спальні при інтимних відносинах когось невидимого монтуються голоси Лазаренка і Тимошенко. До такого цинізму ще не дійшли в жодній країні світу", - сказав Зубов.

На думку народного депутата, монтаж фільму є частиною єдиної спланованої акції, мета якої – нейтралізація дій опозиції загалом і партії "Батьківщина" зокрема. За його словами, це підтверджується також і поширенням книги "Невыполненный заказ. Часть вторая. Вопросы дотошных читателей", яка дискредитує попередню книгу - "Невыполненный заказ", яка, на думку Зубова, справила велике враження на виборців.

Крім того, депутат заявив, що напад на нього в Слов'янську Донецької області (на початку березня нинішнього року) здійснили співробітники Донецького управління Служби безпеки України. Він пояснює це професіоналізмом і блискавичністю дій нападників, а також тим, що слідчі СБУ, які працюють у порушеній кримінальній справі, допитують членів партії і родичів Зубова, з'ясовуючи подробиці його особистого життя, що суперечить Конституції.

З точки зору Зубова, все це легко пояснити, оскільки внаслідок успішно проведеної роботи в Донецькій області партія "Батьківщина" і БЮТ упевнено набирають 4% голосів виборців.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Хто видав компромат на Тимошенко?

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування