Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко прогнозує фальсифікацію в розмірі 2 млн голосів

Субота, 30 березня 2002, 12:49
Юлія Тимошенко вважає, що на парламентських виборах буде застосовано дві технології фальсифікації голосування. За її словами, одна з них стосується участі у виборах людей, "яких не існує".

"Це - померлі люди, ті, що ще не досягли віку голосування, люди, які мешкають за адресами, яких не існує", заявила Тимошенко в суботу на брифінгу в Києві.
За її прогнозом, обсяг фальсифікації може складати до 2 млн. осіб.

Другою технологією фальсифікації має стати масове використання відкріплювальних талонів. Так, за словами Тимошенко, з округа на округ переміщатимуться чисельні групи людей. Вона передбачає, що деякі з них можуть проголосувати до 10 разів в різних округах.

З метою запобігання фальсифікації БЮТ створив систему паралельного підрахунку голосів. Блок має своїх представників у всіх виборчих дільницях, які передаватимуть до штабу оригінали протоколів.

Вже о 10 годині ранку 1 квітня після обробки результатів голосування в комп'ютерному центрі штабу Тимошенко, БЮТ планує оголосити свої результати підрахунку голосів. Має бути оприлюднена кількість осіб, які взяли участь у голосуванні, та результат блоку на парламентських виборах.

До середини дня БЮТ планує оприлюднити результати по всім партіям та блокам.

Як зазначила Тимошенко, її блок буде обмінюватися інформацією з блоком "Наша Україна". Крім того, Тимошенко повідомила про "повну координацію діяльності" з Соцпартією, та партією "Яблуко", а також у деяких регіонах з Компартією України.

Водночас Тимошенко повідомила про складність цієї технології, оскільки кожного дня Центрвиборчком повідомляє про створення нових виборчих дільниць. За останній тиждень їх кількість збільшилася на 200. Внаслідок цього, а також залякування людей, блок Тимошенко не матиме своїх представників з повноваженнями члена виборчої комісії на близько 5 тисячах дільниць.

Однак, наголосила вона, на всіх без винятку дільницях працюватимуть офіційні спостерігачі від БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування