Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин голосував за своїх

Неділя, 31 березня 2002, 11:50
Лідер виборчого блоку "За єдину Україну", глава адміністрації президента України Володимир Литвин заявив в інтерв'ю журналістам на виборчій дільниці у неділі, що віддав свій голос за блок "За єдину Україну", за заступника міського голови Києва Станіслава Сташевського у мажоритарному окрузі та - на виборах міського голови Києва - за нинішнього мера Олександра Омельченка.

"Я голосував за стабільність, прогнозованість і послідовність, щоб ми рухалися вперед і не було зупинок", - сказав він в інтерв'ю журналістам після голосування.

Литвин висловив думку, що блок "За єдину Україну" "має всі підстави отримати найбільше голосів на нинішніх виборах". "Це буде найбільша фракція у парламенті", - впевнений він.

Лідер блоку висловив побажання, щоб парламентська більшість "складалася зі всього парламенту". "Виборці не давали мандат на те, щоб політичні партії і сили пішли в опозицію, вони повинні створювати закони, за якими буде жити українське суспільство", - відзначив він.

Оцінюючи хід виборів, Литвин висловив думку, що виборча кампанія проходить "нормально". За його словами, у неділю вранці в Україні з 33 тисяч виборчих дільниць практично всі почали працювати. Тільки в Івано-Франківській області "через відомі вам причини" почали працювати 13 з більш ніж 100 виборчих дільниць. Він не уточнив, через які причини.

Він збирається у понеділок провести нараду в адміністрації президента з підготовки звернення президента до парламенту. На нараді також планується "закінчити роботу над програмою соціально-економічного розвитку України на наступні 10 років". "Ця стратегія буде викладена президентом перед новим депутатським корпусом", - підкреслив він.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування