Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада складає списки померлих, голоси яких будуть зараховані "За Єду"

Понеділок, 4 березня 2002, 16:13
Застосування адміністративного ресурсу дасть змогу партії влади – блокові "За єдину Україну!" - отримати додатково 7–12% голосів виборців. Про це сказав на прес-конференції за підсумками першої половини виборчої кампанії директор Інституту політики Микола Томенко.

За його словами, влада широко використовуватиме всі можливі інструменти для отримання на виборах додаткової кількості голосів.

Так, на думку Томенка, можливі порушення при голосуванні громадян, котрі перебувають у місцях позбавлення волі, на стаціонарному лікуванні в лікарнях, проходять строкову військову службу.

За словами політолога, у західних областях України влада планує використати голоси людей, які поїхали на заробітки за кордон. Водночас у східних регіонах кількість виборців зросте за рахунок осіб, які померли. Списки "мертвих душ", голоси яких будуть зараховані на користь партії влади, вже складаються.

Як зазначив Томенко, такі випадки зафіксовано, зокрема, в Луганській області. За даними мера Луганська Анатолія Ягоферова на Луганщині до таких списків уже внесено близько 30 тис. померлих.

Офіційний сайт блоку Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування