Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представники "Обкому" - в уряді

Понеділок, 4 березня 2002, 18:23
Заступник головного редактора Сергій Сухобок в понеділок зустрівся з одним з помічників прем'єр-міністра Анатолія Кінаха.

Як повідомив Українській правді сам Сухобок, зустріч відбулася з метою виконання доручення Кінаха розібратися з ситуацією навколо Обкому.

"Я виклав факти - що і як відбувалося в офісі видання. І оскільки винні в розгромі є однією з урядових структур - я маю на увазі ДПАУ, я просив прискорити розгляд. У іншому випадку ми будемо ставити питання про відповідальність уряду з забезпечення законності в країні", говорить заступник головного редактора.

За його словами, сторони домовилися продовжити діалог до з'ясування обставин справи. Вже у вівторок "діалог продовжиться". "Ми проінформували помічника про заходи, які вживаються і вживатимуться нами у зв'язку з цією ситуацією", - сказав Сухобок.

Як повідомив Сухобок, техніка Обкому все ще знаходиться у податківців.

Тим часом, як повідомляється на сайті адвокатів
"Обкому, журналісти надіслали до Шевченковського місцевого суду Києва позов до ДПАУ, в якому вимагають визнати неправомірними її дії з розповсюдження прес-реліза, в якому адміністрація навела помилкові твердження про те, що ТОВ "Обком" не платить податків, не подає звітності до податкової інспекції і тому подібні неправдиві відомості, що наносять збитки ділової репутації ТОВ "Обком". ТОВ "Обком" вимагає від ДПАУ оприлюднити спростування.

Інтереси ТОВ "Обком" представляють адвокати
Віктор Агеєв, Тетяна Монтян і Андрій Федур.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування