Вибори зірве не Кучма, а Ржавський

Середа, 6 березня 2002, 18:39
Лідер блоку "За Ющенка!" Олександр Ржавський ініціює створення Громадського комітету з питань можливого визнання результатів виборів 31 березня 2002 року недійсними.

Про це у середу у Києві на прес-конференції заявив народний депутат України, лідер Всеукраїнського політичного об’єднання "Єдина Родина" Олександр Ржавський. У конференції також взяли участь голова Київської міської організації ВПО "Єдина Родина", кандидат у депутати районної ради м. Києва Сергій Литвин та заступник голови "Єдиної Родини" Олександр Карелін.

Підставами для створення такого комітету Ржавський вважає недемократичність виборчого процесу в Україні, а зовсім не те, що блок "За Ющенка!" не став учасником виборчих перегонів. Причина створення Комітету полягає в тому, що його ініціатори "не вважають можливим спокійно спостерігати, як українська держава скочується в безодню беззаконня, недемократичності й чиновницької сваволі".

Ржавський наголосив, що він "самостійний політик", і сам бачить, до чого призведе перебіг передвиборчої кампанії. Ржавський звернув увагу на прес-конференції на те, що фінансування нинішніх виборів здійснюється набагато гірше, ніж 4 роки тому, значно меншим обсягом. Особливо це помітно на місцевих виборах, де видатки виборчих комісій виглядають взагалі символічними.

Відтак, на думку Ржавського, створення Громадського комітету з питань можливого визнання результатів виборів – це єдино можливий спосіб протистояти свавіллю деяких державних органів і не допустити фальсифікації результатів виборів, повідомляє прес-служба ВПО "Єдина Родина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування