Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

А ЄС вибори сподобалися. Так багато спостерігачів…

Середа, 10 квітня 2002, 22:51
На основі попередньої доповіді групи міжнародних спостерігачів Європейський союз відзначає прогрес, досягнутий Україною в реалізації міжнародних вимог з проведення парламентських виборів 31 березня.

Про це говориться в спеціальній заяві, поширеній в середу в Брюсселі від імені Євросоюзу його головою - Іспанією.

Зокрема, Європейський союз позитивно оцінює велике число як національних, так і міжнародних спостерігачів, які стежили за виборами.

У той же час в заяві вказується на "значні упущення", помічені спостерігачами. У зв'язку з цим ЄС підкреслює, що він буде продовжувати відстежувати розвиток виборчого процесу аж до остаточного затвердження результатів в тому, що стосується дотримання міжнародних зобов'язань і стандартів при проведенні демократичних виборів.

Євросоюз підтвердив свою готовність співробітничати з Україною з посилення стратегічного партнерства між сторонами на основі принципів демократії і правової держави. ЄС задоволений, що ці вибори і склад нової Верховної Ради зможуть сприяти зміцненню демократичних інститутів, процесу демократичної стабілізації і реформ в Україні, говориться в заяві.

РІА "Новости"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування