Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НДП готує проект про єдину фракцію "За єду"

Четвер, 18 квітня 2002, 15:19
Спеціальна робоча група приступила до розробки принципів формування фракції блоку "За єдину Україну!", повідомив лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко на засіданні політвиконкому НДП, що відбулося в середу.

Як повідомляє прес-служба НДП, політвиконком проаналізував роботу на виборах партійних організацій на місцях і партії як учасника блоку "За єдину Україну!".

Пустовойтенко також проінформував, що в НДП "підготовлений проект положення про створення єдиної фракції блоку".

Члени політвиконкому загалом позитивно оцінили участь НДП у проведенні виборів і зазначили, що високий рівень підтримки блоку "За єдину Україну!" виборцями низки областей, зокрема, Харківської і Луганської, був забезпечений саме завдяки активності регіональних організацій НДП.

Партія, відзначалося на засіданні, в новому парламенті буде представлена депутатами, обраними як у багатомандатному, так і в мажоритарних округах, які увійдуть до фракції блоку. "Остаточно можна буде підвести підсумки, коли фракція буде сформована, і ми точно знатимемо кількість її членів", - цитує прес-служба слова першого заступника голови партії, першого заступника керівника виборчого штабу блоку "За єдину Україну!" Анатолія Толстоухова. "Але головний результат виборів в тому, що перемогли цілі демократії, сили ринкової трансформації економіки, сили євроінтеграції України", - відзначив він.

За попередніми результатами виборів, повідомляє прес-служба, кількість депутатів місцевих рад - членів НДП збільшилося у 1,4 рази (на 2 тис. осіб) і склало більше ніж 7,3 тис. членів. На 61% збільшилася кількість депутатів-членів НДП у районних в містах і районних радах; на 32% - кількість депутатів сільських і селищних рад; на 24% - кількість депутатів Верховної Ради Криму, обласних, Київської і Севастопольської міськрад. Більш ніж вдвічі зросло загальна кількість сільських, селищних і міських голів - членів НДП.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування