Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах ще не вирішив, чи залишатися йому прем'єром

Вівторок, 2 квітня 2002, 20:03
Анатолій Кінах поки що не відповідає на запитання, ким він працюватиме надалі - законодавцем чи урядовцем. Він лише зазначив, що має великий досвід роботи як в структурах виконавчої, так і законодавчої влади.

Зокрема, він нагадав, що вже двічі обирався народним депутатом до Верховної Ради (на останніх виборах 31 березня 2002 р. за списком виборчого блоку "За єдину Україну!" Кінаха обрано у парламент втретє), а також працював на всіх рівнях виконавчої державної влади.

Водночас, прем'єр зазначив, що в цьому питанні він "віддає симпатії командній грі". На його думку, глибина проблем, які необхідно вирішувати у державі настільки велика, що він дуже хотів би, щоб та конфігурація взаємодії парламенту і уряду і його особисте місце в цій конфігурації відповідали б "максимальному завданню" - формуванню в Україні дієздатної, конструктивної системної влади і умов для незворотнього ефективного розвитку економіки держави і добробуту людей.

Відносно остаточного прийняття рішення, де саме він працюватиме - в уряді чи в парламенті - Кінах зазначив, що зараз йдуть відповідні консультації, але при прийнятті рішення він робитиме все, щоб його особисті амбіції у вирішення цього питання були "другорядними".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування