Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО В РОЗМОВІ З КУЧМОЮ КРИТИКУВАВ ВЛАДУ

Субота, 20 квітня 2002, 15:49
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко зустрівся з переважною більшістю лідерів політичних сил, які перемогли на виборах до парламенту. У п'ятницю відбулась його зустріч з президентом України Леонідом Кучмою.

Як повідомили УНІАН у прес-службі блоку "Наша Україна", головною темою розмови Ющенка та Кучми були підсумки виборчої кампанії. Вони також обговорили форми і методи діяльності деяких політичних сил під час перегонів.

Ющенко у розмові з президентом покритикував дії влади, а також діяльність деяких засобів масової інформації, особливо центральних телеканалів у частині інформаційного підходу до висвітлення виборчого процесу. Також він зауважив, що деякі політичні сили "некоректно" вели свою виборчу кампанію.

Як зазначили у прес-службі, Ющенко та Кучма також торкнулися теми майбутнього, а саме - проблеми об'єднання демократичних сил у парламенті, які перемогли, та порозуміння між ними для того, щоб Верховна Рада четвертого скликання була дієздатною. Ющенко наголосив, що "Наша Україна" стоїть саме на таких позиціях.

Також він висловився про необхідність комплексного підходу до формування складу парламенту, Кабінету Міністрів та органів місцевої влади і формування їх тими силами, які перемогли на виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування