Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Німеччині майже в захваті від українських виборів

Вівторок, 9 квітня 2002, 13:37
Німеччина позитивно оцінює результати парламентських виборів в Україні, дає високу оцінку прозорості і демократичності їхнього проведення.

Таку оцінку дали українським виборам співрозмовники держсекретаря МЗС України Юрія Сергєєва під час його зустрічей у ФРН в рамках візиту 4-5 квітня для участі в українсько-німецьких політичних консультаціях, повідомив на брифінгу у вівторок глава прес-служби МЗС Сергій Бороденков.

На зустрічах обговорювалися також перспективи поглиблення співпраці України і Німеччини в контексті реалізації євроінтеграційного курсу України і розвитку євроатлантичної співпраці, а також аспекти активізації двостороннього діалогу.

На переговорах німецька сторона підкреслила, що Німеччина не зацікавлена в створенні економічних бар'єрів на майбутньому кордоні Європейського Союзу і України у зв'язку з майбутнім розширенням ЄС.

За словами Бороденкова, під час переговорів значна увага надавалася відносинам України і ФРН в рамках співпраці з НАТО і іншими міжнародними організаціями.

Німецька сторона підтвердила також свою підтримку прагненням України стати асоційованим членом ЄС, а також членом Всесвітньої торгівельної організації.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування