Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК залишилося зареєструвати лише одного депутата

П'ятниця, 10 травня 2002, 15:45
Центральна виборча комісія України в п'ятницю зареєструвала ще 7 народних депутатів. Таким чином, на п'ятницю зареєстровані 446 з 447 народних обранців.

Народними депутатами зареєстровані, Микола Злачевський та Микола Лісін (СДПУ(О), Володимир Піхота, Леонід Сватков, Людмила Супрун, Валерій Сушкевич ("За єдину Україну"), Іван Томич ("Наша Україна").

Голова ЦВК Михайло Рябець повідомив, що на сьогоднішній день залишився незареєстрованим один народний депутат - Анатолій Оржаховський (КПУ), який на не виконав вимогу закону і не надав необхідні документи про складання з себе інших повноважень, несумісних зі статусом депутата.

Разом з тим, у Оржаховського ще є час для надання цих документів, оскільки рішення про офіційне оголошення його обраним ЦВК прийняв 8 травня.

Згідно із законом, необхідні документи про складання повноважень несумісних зі статусом народного депутата повинні бути надані протягом 20 днів після того, як ЦВК офіційно оголосив його обраним.

Рябець висловив надію, що Оржаховський надасть необхідні документи до ЦВК і буде зареєстрований депутатом не пізніше 13 травня, і 14 травня всі обрані депутати зможуть прийняти присягу.

Оржаховський оголошений обраним народним депутатом, оскільки йде далі за партійним списком КПУ після Віктора Жука, який помер.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування