Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко слідкує, щоб ніхто з опозиції не розмовляв із фракцією влади

Середа, 15 травня 2002, 13:56
Лідер фракції "Блок Юлії Тимошенко" сподівається, що КПУ, "Наша Україна", СПУ та БЮТ збережуть єдність при обранні керівництва Верховної Ради. Про це заявила в інтерв'ю UNIAN
Тимошенко.

За її словами, позиція фракції БЮТ полягає у консолідації всіх опозиційних сил - від лівих КПУ та СПУ до правих БЮТ та "Нашої України", - та створення спільної технології прийняття рішень щодо керівництва ВР. Тимошенко наголосила, що ці 4 політичні сили пропонують модель, за якою посади у керівництві парламенту мають відповідати визначеному виборцями рейтингу.

Тобто, головою ВР має стати представник "Нашої України", першим заступником - представник КПУ, а заступником - представник БЮТ чи СПУ за домовленістю. Будь-які інші домовленості для БЮТ "виключені", - зауважила Тимошенко.

Вона повідомила, що учора відбулися переговори лідерів цих 4 фракцій, і вони дають підстави сподіватися, що саме така технологія призначення керівництва ВР буде запроваджена у життя.

Крім цього, на засіданні обговорювалося питання про недопустимість будь-яких кулуарних домовленостей будь-якої з цих 4 опозиційних фракцій із фракціями влади.

За словами Тимошенко, усі лідери, в тому числі і лідер КПУ Петро Симоненко, запевнили, що ніяких інших сепаратних переговорів не проводилось і тим більше не приймалось ніяких рішень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування