Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий пакет "Єди" Литвин-Костенко-Мусіяка. Ідея донецьких

Четвер, 16 травня 2002, 14:07
Фракція "Єдина Україна" збирається внести на реєстрацію до секретаріату Верховної Ради новий "пакет" кандидатур на керівні посади в парламенті.

Як повідомив в інтерв'ю журналістам представник фракції Валерій Коновалюк, в пакеті пропонує обрати спікером лідера "Єдиної України" Володимира Литвина, першим віце-спікером і віце-спікером - представників "Нашої України" Юрія Костенка і Віктора Мусіяку.

Раніше депутати від Донецького регіону, що входять у фракцію "Єдина Україна", заявляли, що будуть пропонувати керівництву фракції висунути пакет за формулою: спікер - Литвин, два заступники - представники "Нашої України".

Як повідомив журналістам представник "Єдиної України" Валерій Коновалюк, такий підхід "був би компромісним", і дав би можливість більш широкого діалогу. "Сьогодні нам ближче депутати від "Нашої України", наприклад, з точки зору ведення законодавчої діяльності. Він повідомив, що ця пропозиція "буде доведена до лідера фракції" Володимира Литвина, який після розгляду цієї та інших пропозицій буде ухвалювати рішення про склад пакету.

Коментуючи цю пропозицію, лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз висловив думку, що у випадку якщо "Наша Україна" погодитися на подібну пропозицію, "тоді втратиться їх імідж опозиційності".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування