Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Володимир Кличко проти "Безжалісного"

П'ятниця, 17 травня 2002, 13:34
У четвер увечері в Гамбурзі Володимир Кличко підписав контракт на двобій з Реєм Мерсером, який відбудеться 29 червня на ринзі встановленому в залі комплексу "Taj Mahal", що в Атлантик-Сіті, штат Нью-Джерсі. Це буде другий двобій Володимира в якості чемпіона світу, який він проведе в Америці.

Нагадаємо, що перший свій чемпіонський двобій Володимир провів 4 серпня минулого року в Лас-Вегасі, перемігши технічним нокаутом у шостому раунді Чарльза Шаффорда.

41-річний Рей "Merciless" Мерсер, провів за тринадцять років своє професійної кар'єри 35 двобоїв, з яких 30 виграв, завершивши нокаутом 22 поєдинки. На його рахунку титули інтерконтинентального чемпіона за версією IBF, чемпіона Північноамериканської Боксерської Федерації (NABF), а також чемпіона світу за версією WBO. Він пройшов через проблеми, що були викликані вживанням алкогольних напоїв, і які він зумів перемогти, повернувшись у ринг спочатку наприкінці 1999 року, а потім на початку 2001.

Леннокс Льюїс, після двобою з Мерсером, відгукнувся про нього коротко: "Мерсер – це жах!"

"Я щасливий, що мені випав шанс провести бій за титул чемпіона світу. Тепер я можу довести, хто ж дійсний чемпіон!" - коментує Рей підписання контракту на бій з Володимиром.

Уперше про зустріч Володимира з Рей Мерсером почали говорити в жовтні минулого року, коли "Безжалісний" у Копенгагені нокаутом у другому раунді переміг свого земляка Брайна Скотта. Однак зустрічі Володимира з американцем, яка повинна була відбутися 1 грудня минулого року в Нью-Йорку, завадило досить складне розсічення, отримане Мерсером у жовтневому двобої. Лікарі наполягли на тому, щоб Рей не виходив у ринг.

Останній свій двобій Рей провів 23 лютого цього року, перемігши в Атлантик-Сіті технічним нокаутом у першому раунді Троя Вейду, затративши на це 28 секунд.

"Я радий, що мій двобій з Мерсером відбудеться", - коментує свій майбутній бій Володимир. – "Мерсер небезпечний суперник і усі з великою увагою очікують одного – чи зумію я пройти його. Я знаю, що двобій з ним не буде для мене легким, однак прийшов час, коли суперники усе складніше".

6 червня Володимир разом з Віталієм вилітають у тренувальний табір "Camp", що знаходиться на Лонг-Айленді (Нью-Йорк), де і продовжить свою підготовку до майбутнього двобою під керівництвом свого тренера Фріца Здунека. Двобій Володимира з Реєм буде головним двобоєм вечора, що буде транслюватися телеканалом НВО.

Офіційний сайт братів Кличко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування