Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість фракцій підтримують 90% пропозицій "Нашої України"

Понеділок, 20 травня 2002, 12:26
Більшість парламентських фракцій підтримують 90% положень договору про створення парламентської коаліції, ініційованого фракцією "Наша Україна", повідомив представник фракції Петро Порошенко в інтерв'ю журналістам в понеділок.

За його словами, пропозиції до проекту договору направили всі фракції, і вони продовжують надходити.

Зараз проект договору обговорюється на рівні керівництва фракцій "Наша Україна", Компартії, Соцпартії, Блоку Юлії Тимошенко.

Голова фракції КПУ Петро Симоненко повідомив, що лідери фракцій "Наша України" Компартії, Соцпартії та Блоку Юлії Тимошенко в понеділок, обговоривши проект договору про створення парламентської коаліції, погодилися з його положеннями про демократичні принципи розвитку системи влади.

За його словами, фракція КПУ пропонує виключити з проекту договору розділ, що стосується необхідності ухвалення надалі блоку соціально-економічних законопроектів, деякі з яких суперечать програмним цілям КПУ та інших фракцій.

Лідер блоку БЮТ Тимошенко повідомила, що в рамках договору про створення коаліції обговорювалося і питання про обрання керівництва парламенту. Разом з тим вона відмовилася конкретизувати, повідомивши, що зараз проходять засідання фракцій, після чого лідери знову зберуться о 17.00.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування