Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від пакетів Рудьковського відмовляться. В очікуванні на пакет есдеків та "Єди"?

Середа, 22 травня 2002, 18:47
Лідери шести фракцій на засіданні увечері в середу обговорили два "пакети" кандидатур на посади в керівництві парламенту України, внесені соціалістом Миколою Рудьковським, і прийшли до думки, що автор законодавчої ініціативи відкличе їх, або кандидати, внесені в ці "пакети", знімуть свої кандидатури.

Про це повідомив журналістам у середу представник фракції Компартії України Адам Мартинюк, висловивши думку, що без згоди своїх фракцій жоден з кандидатів, що пропонуються не погодиться увійти до складу "пакетів".

Разом з тим, Мартинюк не виключив, що в четвер на розгляд парламенту може бути винесений "пакет" СДПУ(О) і "Єдиної України", який може бути підтриманий за участю інших депутатів, що не входять в ці фракції.

Як повідомлялося, в секретаріаті Верховної Ради України зареєстровані два "пакети" кандидатур на керівні посади в парламенті. Обидва пакети внесені Рудьковським. У першому пакеті на посаду спікера пропонується Віктор Мусіяка ("Наша Україна"), першого віце-спікера - Адам Мартинюк (КПУ), віце-спікера - Станіслав Ніколаєнко - (СПУ). У другому, відповідно, - Мартинюк, Петро Порошенко ( "Наша Україна") і Юлія Тімошенко (БЮТ).

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування