Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ГОТОВИЙ ПОМИРИТИСЯ З КОМУНІСТАМИ

П'ятниця, 24 травня 2002, 12:34
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вважає, що фракція має продовжувати переговори з усіма силами парламенту, в тому числі і з Комуністичною партією України. "Якійсь стороні треба бути мудрішою, перегорнути цю сторінку і ще раз дати шанс для порозуміння", - заявив Ющенко після засідання політради "Нашої України", на якій обговорювалося питання подальшої співпраці в обранні керівництва парламенту.

"Треба давати чіткі сигнали на готовність до переговорів", - прокоментував Ющенко позицію "Нашої України" у зв'язку з конфліктом із КПУ. За його словами "Наша Україна" залишається "відкритою і конструктивною" за умови, щоб із фракцією чинили "чесно і прозоро".

Ющенко повідомив, що на засіданні фракції лунали думки вийти із переговорного процесу у рамках четвірки. "Це гарячкувата позиція. Блок повинен бути в режимі переговорів і не втрачати зв'язки із жодною із сторін", - прокоментував він.

Ющенко також повідомив, що "давати політичні вибачення" треба буде після того, як фракції заслухають пояснення від "людей, що відповідають за голосування". Те, що відбулося у четвер, він назвав "принизливим", і йому було "по-людськи боляче".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування