Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БІЛЬШІСТЬ ДЕПУТАТІВ ОЧІКУЄ НА ОБРАННЯ ЛИТВИНА

Вівторок, 28 травня 2002, 13:18
Лідер комуністів Петро Симоненко визнав, що у понеділок зустрічався з президентом України. Його двічі протягом дня викликали на Банкову, проінформував Симоненко лідерів четвірки у вівторок, про що УП стало відомо з джерел у парламенті.

У парламенті після оголошення перерви в роботі сесії відбуваються консультації лідерів фракцій. Так, першими пройшли переговори у форматі "чотирьох", в яких було оголошено перерву для зустрічі Віктора Ющенка та Володимира Литвина.

За оцінками переважної більшості парламентарів, з якими спілкувався кореспондент УП, спікером Верховної Ради у вівторок буде обраний Володимир Литвин. Деякі з них не виключають, що недостачу бюлетенів покриють комуністи. Інші вважають, - що окремі члени "Нашої України". Водночас відомо, що рішенням фракції, ухваленим ще минулого тижня, з "Нашої України" виключатимуться депутати, які візьмуть бюлетень при голосуванні за пакет на чолі з Литвином.

Депутати мають зібратися на сесійне засідання о 16 годині, після чого, як планується, має відбутися голосування за зареєстровані пакети кандидатур. Вочевидь, пакет "Єдиної України" та СДПУ(О) (Литвин-Васильєв-Зінченко) буде проголосований першим, оскільки на момент його реєстрації інших пропозицій до відділу реєстрації законодавчих актів ВР не надходило.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування