Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скопенко зрадив справу лоббізму

Вівторок, 7 травня 2002, 18:11
До ЦВК України надійшли заяви про відмову від депутатського мандата прем'єр-міністра Анатолія Кінаха, віце-прем'єра Володимира Семиноженка, міністра освіти Василя Кременя, міністра транспорту Георгія Кирпи і ректора Київського Національного університету імені Тараса Шевченка Віктора Скопенка.

Як повідомив на прес-конференції у вівторок голова ЦВК Михайло Рябець, у зв'язку з їх відмовою працювати у Верховній Раді на засіданні Центрвиборчкому у середу буде вирішуватися питання про визнання народними депутатами наступних після них за списком.

Рябець зазначив, що на сьогоднішній день у ЦВК не надійшли документи від міністра юстиції Олександра Лавриновича і голови Держбуду Валерія Черепа. Він пояснив, що вони можуть подати документи або про відмову від депутатського мандата, або про перенесення розгляду питання про їх реєстрацію через поважні причини.

При цьому голова ЦВК нагадав, що вівторок - останній день подачі відповідних документів до ЦВК.

Рябець повідомив, що через невідомі причини у ЦВК не надійшли документи необхідні для реєстрації народним депутатом Олега Панасовського, обраного у 47 окрузі (Донецька область) від КПУ.

Кінах, Семиноженко, Кирпа, Скопенко пройшли у парламент за списком блоку "За єдину Україну", Кремінь - партії СДПУ(О).

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування