Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко сумнівається у здібностях Медведчука

Четвер, 13 червня 2002, 10:11
Лідер Компартії Петро Симоненко висловлює свою незгоду з призначенням на посаду глави адміністрації президента України лідера СДПУ(О) Віктора Медведчука.

В інтерв'ю журналістам у середу у Києві Симоненко підкреслив, що "політична структура СДПУ(О) вже має свою оцінку в суспільстві". "Ми чудово розуміємо, що президенту не варто було робити це призначення, тому що у цьому випадку він також перекладає на себе відповідальність", - відзначив він.

Лідер комуністів зазначив, що сама посада глави адміністрації президента "надає великі можливості". "Це і кадрова політика, і політика, яка стосується розробки ідеології з тих чи інших програм для виконавчої влади. Це проблеми, які стосуються регіональної політики, тобто це дійсно багатогранна функція", - сказав він.

У той же час, вважає Симоненко, "Медведчук нічого не зможе змінити, оскільки система сьогодні не дає можливості людині, що прийшла з хорошими намірами, зробити те, що вона вважає необхідним". "Система породжує колосальну залежність", - додав він.

При цьому лідер комуністів зазначив, що дотримується позиції "судити по справах". "Це найближчим часом буде очевидне", - підсумував Симоненко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування