Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісію з розслідування вбивств журналістів повинен очолити тільки Жир, вважає Томенко

Вівторок, 18 червня 2002, 12:56
Парламентський комітет з питань свободи слова та інформації вважає контроль за розслідуванням вбивств журналістів Георгія Гонгадзе та Ігоря Александрова одним з пріоритетів своєї діяльності.

Про це йдеться у звертанні членів комітету до Верховної Ради, переданому журналістам у вівторок. Комітет очолює представник "Нашої України" Микола Томенко.

У звертанні зазначається, що члени комітету з питань свободи слова і інформації, приступаючи до виконання своїх обов'язків на "відповідальній дільниці будівництва демократичного суспільства в Україні", вважають однією з найважливіших задач комітету забезпечення свободи слова і захисту журналістів від політичного переслідування та утисків.

Комітет також вважає передчасним створення нової тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин вбивств журналістів Георгія Гонгадзе та Ігоря Александрова.

У заяві підкреслюється, що робота у парламенті 3-го скликання комісії на чолі з Олександром Жиром є професійною і кваліфікованою. Робота цієї комісії повинна бути продовжена після проведення довиборів, які відбудуться 14 липня 2002 року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування