Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Збірна Росії виграла в аутсайдера

Середа, 5 червня 2002, 11:52
Збірна Росії у своєму першому матчі на чемпіонаті світу з футболу отримала перемогу над аутсайдером групи командою Туніса з рахунком 2:0. Після цієї перемоги команда Романцева очолила з 3-ма очками групу Н, в якій вона виступає. Перший тайм гри закінчився з рахунком 0:0. Проте вже на 59-й хвилині зустрічі відзначився спартаківець Єгор Тітов.

Воротар тунісців Алі Бумніжель рукою викинув м'яч, Дмитро Сичєв поборовся з туніським захисником, після чого м'яч відскочив до Тотова, і той знаходячись по центру воріт перед штрафним, потужним ударом пробив у кут. Бумніжель торкнувся м'яча, однак врятувати свою команду йому не вдалося. А чотирма хвилинами пізніше Дмитро Сичєв заробив пенальті, який упевнено реалізовував Валерій Карпін.

У час що залишився до закінчення гри обидві команди грали у відкритий футбол, який міг закінчитися голами у ворота обох команд. По грі збірної Росії можна відзначити той факт, що команда Романцева особливо не напружуючись перемогла тунісців, виграючи майже всю боротьбу та доволі таки суттєво переважаючи футболістів збірної Тунісу за майстерністю. Відзначимо, що команда Тунісу є аутсайдером групи, де виступає збірна Росії, і за часів виступу африканці набрали у груповому турнірі лише одне очко. Головними ж суперниками росіян за вихід з групи є бельгійці та японці, які напередодні зіграли між собою внічию 2:2.

За інформацією РІА Новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування