Симоненко попросив Ющенка зняти питання підписання Договору про спільні дії

Середа, 5 червня 2002, 14:56
Лідер фракції КПУ Петро Симоненко попросив лідера фракції "Наша Україна" Віктора Ющенка тимчасово зняти з розгляду питання про підписання Договору про спільні дії у парламенті. Про це Симоненко заявив у середу в інтерв'ю журналістам.

Він пояснив це тим, що ця угода не наблизить народних депутатів до вирішення питання розподілу комітетів, а навпаки - ускладнить, оскільки між усіма фракціями існують розбіжності у думках як у соціально-економічному аспекті, так і в політичному.

17 травня "Наша Україна" запропонувала усім політичним силам, обраним до парламенту, підписати Договір про спільні дії у Верховній Раді України четвертого скликання.

Цей документ, зокрема, передбачає, що його учасники об'єднують свої зусилля для забезпечення проведення економічних, соціальних, політичних та правових перетворень в українському суспільстві і з цією метою утворюють Коаліцію та розподіляють між собою посади у керівництві та комітетах Верховної Ради України, а також беруть на себе зобов'язання домогтися шляхом внесення змін до Конституції України формування Кабінету Міністрів України парламентською більшістю Верховної Ради України.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування