Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після Ющенка Кучма викликав до себе Тігіпка і Медведчука

Четвер, 6 червня 2002, 10:45
У середу увечері відбулася робоча зустріч президента України Леоніда Кучми з керівництвом парламенту і лідерами фракцій "Єдина Україна" і СДПУ(О).

У четвер про це повідомив виконуючий обов'язки голови фракції "Єдина Україна" Сергій Тігіпко. За його словами, на зустрічі президента проінформували про ситуацію у Верховній Раді і хід переговорів між фракціями з питань розподілу комітетів.

Тігіпко підкреслив, що це була робоча зустріч і нагадав, що в середу також пройшла зустріч лідера "Нашої України" Віктора Ющенка з главою держави. "Всі зараз ведуть консультації з президентом, у тому числі, і по тій угоді, яку запропонувала фракція "Наша Україна", тому що в ньому багато питань, що стосуються президента і змін у Конституції", - підкреслив він.

Тігіпко також зазначив, що Кучма висловив своє бачення того чи іншого процесу, які відбуваються у парламенті. Тігіпко також підкреслив, що "найголовніше, що президент мінімально втручається у цей процес" і дає можливість парламентаріям домовитися самим.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування