Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Єда" готова віддати бюджетний комітет "четвірці" в обмін на будь-які п'ять - Пустовойтенко

Четвер, 6 червня 2002, 11:21
Фракція "Єдина Україна" претендує на парламентські комітети з питань паливно-енергетичного комплексу, екології, транспорту і регламенту, а також бюджетний комітет, заявляє член фракції, лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко.

У четвер в інтерв'ю журналістам Пустовойтенко підкреслив, що про свої претензії на керівництво цими комітетами "Єдина Україна" заявила у ході переговорів лідерів шести фракцій.

Він зазначив також, що парламентська "четвірка" (фракції "Наша Україна", Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко) претендує також на бюджетний комітет, і повідомив, що "Єдина Україна" і СДПУ(О) згодні віддати цей комітет в обмін на 5 комітетів, які будуть названі "четвіркою".

За словами Пустовойтенка, чотири фракції зараз погоджують свої позиції з цього питання. У випадку, якщо вони погодяться на такий варіант, то відповідні консультації повинні будуть пройти і у фракціях "двійки", повідомив він.

Він також нагадав, що, виходячи з бальної системи оцінки посад у керівництві парламенту, на даний момент у "чотирьох" фракцій нараховується 20 балів, а у двох фракцій 17.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування