Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вбивство 4-х людей у Сімферополі здійснили "безчинці"

П'ятниця, 7 червня 2002, 16:43
У цьому переконаний начальник ГУ МВС України у Криму Микола Паламарчук, який на прес-конференції у п'ятницю заявив, що розстріл 4-х людей в офісі ремонтно-будівельної фірми "Пірс" - це "не замовний злочин, тому що замовлення не робляться серед білого дня, у приміщенні, де працює багато людей".

"Цей дуже зухвалий злочин, скоєнний безчинцями, яким все одно", - вважає він.

Уточнюючи обставини злочину Паламарчук повідомив, що двоє невідомих увійшли в офіс фірми, розпочали бійку, у ході якої практично впритул розстріляли всіх, хто знаходився у приміщені. Як з'ясувалося, серед убитих не було керівника "Пірса", а загиблий Валентин Бухман - її головний інженер (загинули також брат Бухмана Михайло і ще дві людини).

Всі особи, які були у приміщенні (тут же розташовані офіси ще 16 фірм) не чули звуків пострілів пістолетів з глушниками, але приваблені іншим шумом, бачили двох злочинців, які залишали будівлю. Їх навіть намагалися зупинити, але були зупинені направленими на людей пістолетами.

У міліції вже є три версії того, що трапилося: ситуативна (тобто вбивство- результат бійки), економічна і комерційна діяльність підприємства. На прес-конференції з'ясувалося також, що сьогоднішня поява правоохоронців у приміщенні сімферопольського філіалу банку "Мрiя", його закриття і виклик у Прокуратуру його керівників пов'язані з розстрілом у "Пірсі".

Паламарчук розповів, що до здійснення злочину один з співробітників фірми зняв у банку з рахунку 11 тис. грн. Начальник кримської міліції передбачає, що "злочинці могли це знати і прийти за цими грошима". Як відомо, двоє вбивць, коли залишали місце злочину, несли з собою кейс.

Паламарчук не вважає, що два гучних вбивства у Криму за останній тиждень (в ніч на 3 червня у Керчі був убитий відомий кримінальний авторитет Сергій Галицький) свідчать про повернення на півострів кримінальної війни.

За його словами, статистика говорить про зворотнє – порівняно навіть зі спокійним минулим роком зараз на 7% знизився рівень злочинності у Криму. А говорити про те, що кримінал повертається, вигідно, за його словами, лише "певним політикам".

Паламарчук переконаний, що цей злочин буде дуже швидко розкритий: вже складені фотороботи злочинців, і особи їх відомі, оскільки вони потрапили у поле зору міліції раніше.

Українська правда, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
15:16
Диплом не відображається у "Дії"? МОН назвало причини і як це виправити
15:14
Державний борг України у березні наблизився до 6 трильйонів
15:11
Блінкен вказав Китаю на неможливість покращення відносин з ЄС на тлі підтримки агресії проти України
14:53
Spiegel: Росіянин, якого підозрюють у вбивстві українських військових в Німеччині, був п’яним
14:27
Маск домагався схвалення автопілота у своїх авто, під час зустрічі із чиновниками у Китаї
14:26
футболФІФА та УЄФА можуть виключити іспанські команди з єврокубків, Євро-2024 та Олімпіади
14:15
Британський ексміністр застеріг: поразка України коштуватиме Заходу трильйони доларів
14:07
Депардьє затримали через звинувачення у домаганнях
13:58
Радник голови ОП вважає, що без телемарафону в Україні буде медіахаос
13:56
У Німеччині починається суд над офіцером Бундесверу, який міг шпигувати на користь РФ
Усі новини...