Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Питання про імпічмент ще ніхто не відкликав

Понеділок, 1 липня 2002, 15:06
Не виключено, що у разі незатвердження Верховною Радою порядку денного роботи на 1-у сесію, парламент буде формувати порядок денний щоденно шляхом голосування, повідомив перший заступник голови Верховної Ради Геннадій Васильєв.

У понеділок на прес-конференції у Києві Васильєв зазначив, що на погоджувальній раді у керівництва парламенту фракції "Трудова Україна", "Регіони України" і Народно-демократичної партії запропонували прийняти за основу проект порядку денного, що пропонувався до розгляду раніше, який, втім, так і не був проголосований.

Разом з тим, повідомив перший віце-спікер, фракції Компартії, БЮТ і Соцпартії пропонують додатково внести на розгляд парламенту у нинішній четвер питання про основи внутрішньої і зовнішньої політики, про монополію держави на виробництво і торгівлю лікерогорілчаними виробами щодо реприватизації майна і про вибори народних депутатів.

Васильєв також повідомив, що у проекті порядку денного залишилися питання про імпічмент президента, а також про слідчі комісії парламенту, в тому числі по банку "Україна".

Віце-спікер також зазначив, що "вперше за 10 років ми добилися виконання положень регламенту про формування порядку денного". Він пояснив, що всі питання, що пропонуються до розгляду, на початку вивчаються у профільних комітетах, потім розглядаються погоджувальною радою, яка і формує порядок денний.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування