Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" збирається розслідувати смерть депутата Олексенка. Є підстави сумніватися в офіційній версії

Понеділок, 22 липня 2002, 17:38
Фракція "Наша Україна" збирається восени ініціювати створення спеціальної тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин передчасної смерті народного депутата Олега Олексенка, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі "Нашої України".

Фракція збирається звернутися до Генеральної прокуратури України із запитом про необхідність перевірки офіційної причини смерті, а також буде наполягати на отриманні доступу незалежних експертів до всіх матеріалів, які містять інформацію про перебіг хвороби і результати розтину тіла Олексенка.

У прес-службі зазначили, що "отримана з достовірних джерел інформація є серйозною підставою для сумнівів в офіційній причині смерті депутата".

Народний депутат, член фракції "Наша Україна" Олег Олексенко помер після хвороби в п'ятницю в Запоріжжі.

Олексенко, 1963 року народження, обраний до Верховної Ради України по виборчому округу № 82 (місто Мелітополь; Мелітопольський район Запорізької області). Висунутий виборчим блоком Віктора Ющенка "Наша Україна". До обрання в парламент очолював правління ВАТ "Мелітопольський маслоекстракційний завод". У Верховній Раді працював в комітеті з питань аграрної політики і земельних відносин, був членом фракції "Наша Україна", політичної групи партії "Реформи і Порядок".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування