Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підтверджує, що братиме участь в акціях громадської непокори восени

П'ятниця, 26 липня 2002, 13:27
Лідер блоку БЮТ, народний депутат України Юлія Тимошенко підтримує заяви лідерів опозиційних сил щодо необхідності проведення восени політичних акцій громадської непокори. Про це вона заявила в інтерв'ю УНІАН.

Зокрема, Тимошенко зазначила, що вона знайома з позицією Петра Симоненка (КПУ) і Олександра Мороза (СПУ), а також Романа Безсмертного ("Наша Україна") щодо оцінки ситуації в Україні і з "їх рішеннями і баченням" потреби "переходити до акцій громадської непокори восени".

"Я, безумовно, підтримую ці заяви лідерів опозиційних сил", - сказала Тимошенко. При цьому вона повідомила, що БЮТ "буде в рядах інших опозиційних сил, які восени обов'язково братимуть участь в акціях".

Тимошенко також зауважила, що "сьогодні суспільству повідомляють, що нібито ідуть еволюційні позитивні зміни в Україні, які призведуть до того, що життя нормалізується і Україна буде потужною європейською державою". Проте, стверджує вона, "всі дії, які ми бачимо з боку влади, всі реальні показники кажуть про те, що не позитивну еволюцію ми сьогодні переживаємо, а прискорену руйнацію всіх сфер життя в Україні".

Водночас Тимошенко зазначила, що вона не має "повноважень давати коментарі стосовно планів, намірів, підписаних документів від "четвірки" опозиційних сил, як і будь-який інший лідер нашої четвірки". "Я просто не маю права зараз обговорювати ці речі і коментувати спільні дії "четвірки" в цьому напрямку", - сказала лідер БЮТ.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування