Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яворівський має намір відновити своє лідерство у Демократичній партії

Вівторок, 30 липня 2002, 13:23
У Демократичній партії України "назрів великий конфлікт", вважає екс-лідер партії Володимир Яворівський. "Ті, хто виступають проти керівництва Антоньєвої, готуються провести альтернативний з'їзд. Нехай, якщо є в них бажання обрати іншого лідера. Цю ідею я підтримую, як один з фундаторів партії. Проте, як і Іван Драч, Дмитро Павличко, Юрій Бадзьо й інші", - заявив він в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"У партії прекрасна назва і відмінний бренд. Я вважаю, що недопустимо перетворювати її на допоміжний цех з розливу горілки", - говорить Яворівський, який був першим лідером партії аж до 1997 року, коли керівне крісло посіла Ганна Антоньєва.

Відповідаючи на питання про те, чи спілкується він з Антоньєвою у парламенті, Яворівський відповів, що вони "зустрічаються". "Але, справа в тому, що я не бізнесмен, а про політику з нею говорити мені зовсім не цікаво".

У парламенті Яворівський працює в комітеті зі свободи слова. "Хочу розібратися чому закрили мою програму "Двадцять хвилин з Володимиром Яворівським". Вона, до речі, була самою рейтинговою на радіо, зібравши двадцять тисяч листів слухачів. Чим не прагматизм? Але він має ідейну підставу - адже, за інформацією, що є у мене, програму закрили за прямою вказівклю віце-прем'єра Семиноженка. Хочу з'ясувати обставини цієї історії."

Яворівский також пояснив, що проголосував за Піскуна, щоб тепер мати можливість з нього "вимагати".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування