Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун обіцяє шмон у Генпрокуратурі?

Четвер, 4 липня 2002, 15:13
Затверджений парламентом Генеральний прокурор Святослав Піскун обіцяє, що "всі резонансні кримінальні справи, які сьогодні розслідують органи прокуратури, будуть переглянуті". Як заявив Піскун у четвер в інтерв'ю журналістам, він вважає за необхідне "перегрупування" слідчих груп, які займалися справами підвищеної важливості.

За словами Піскуна, Генпрокуратурі потрібно буде "оновити слідство по припинених справах". Особливо важливим, вважає він, ухвалити законне рішення щодо резонансних кримінальних справ, які "знаходяться на контролі у президента".

Відповідаючи на питання про напрямки діяльності Генпрокуратури, які вимагають посилення, він назвав нагляд за слідством в органах прокуратури стосовно розгляду кримінальних справ, скоєних працівниками правоохоронних органів, а також питання боротьби з організованою злочинністю.

Говорячи про кадрові перестановки, Піскун зазначив, що "обов'язково буде оздоровлювати" Генпрокуратуру. Він ствердно відповів на уточнююче питання про те, чи стосується це заступників Генпрокурора.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування