Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінаху визначили строк

Четвер, 4 липня 2002, 15:59
Прем'єр-міністр Анатолій Кінах представить у п'ятницю парламенту програму свого уряду, повідомив агентству Інтерфакс-Україна прес-секретар українського прем'єра Сергій Нагорянський.

Як відомо, у разі її затвердження Верховна Рада протягом року не зможе відправити Кабінет міністрів у відставку.

Бюджетний комітет парламенту України в четвер ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді відхилити програму дій уряду, яка буде заслухана депутатами в п'ятницю.

Комітет також ухвалив рішення запросити для додаткових консультацій на своє засідання у майбутній вівторок, 9 липня о 15.00 прем'єр-міністра Кінаха або одного з членів уряду.

Тим часом, як стало відомо УП, комітет з економічної політики, управління народним господарством, власності і інвестицій пропонує ухвалити постанову, внесену депутатами-комуністами Станіславом Гуренком і Володимиром Матвеєвим.

У проекті пропонується програму діяльності уряду "взяти до уваги" і "доопрацювати з урахуванням зауважень і пропозицій суб'єктів права і законодавчої ініціативи, а також внести її на розгляд ВР після ухвалення бюджету на 2003 рік".

У рішенні комітету наводиться висновок головного науково-експертного управління Верховної Ради, яке рекомендує програму діяльності уряду "істотно доопрацювати".

Співдоповідачем з питання щодо програми уряду від комітету призначено депутата Володимира Демьохіна ("група "Народовладдя").

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: