Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інтернет-Кучма змінює обличчя

Субота, 24 серпня 2002, 16:57
24 серпня за адресою www.president.gov.ua відкрито інтернет-представництво президента України.

Як зазначається в офіційному повідомленні, на веб-сторінці українською та російською мовами подається "всебічна інформація про діяльність глави Української держави, структуру та функції органів влади в Україні, пріоритети державної політики".

Відвідувачі сайту також можуть почерпнути "ґрунтовні відомості про історію становлення інституту президентства в світі".

Як зазначається на сайті, за допомогою інтернет-сторінки "будь-який громадянин України і світу може звернутися до президента України з листом, зверненням, побажанням і запитанням, яке його цікавить". Автори зазначають, що "звичайно, не на кожне письмове звернення президент зможе відповісти особисто, але кожного листа буде доставлено адресату, кожному зверненню буде приділено необхідну увагу".

На сайті створено форум – "дискусійний клуб для обговорення актуальних питань політичного, економічного і суспільного життя".

До цього часу вже функціонувала сторінка президента Кучми, розміщена за адресою www.kuchma.gov.ua. Віднині вона відключена, відвідувачі переспрямовуються на сторінку www.president.gov.ua.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування