Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед поваленням Кучми блок Ющенка проведе свою "Злагоду"

Неділя, 25 серпня 2002, 18:52
Блок "Наша Україна" збирається ініціювати проведення загальнонаціонального форуму демократичних сил.

Про це агентству Інтерфакс-Україна повідомила прес-секретар лідера блоку Віктора Ющенка Ірина Геращенко в неділю після засідання політради фракції "Наша Україна", на якому обговорювалося питання участі блоку і партій, що входять до його складу, у всеукраїнській акції протесту, а також проведення загальнонаціонального форуму демократичних сил.

Зі слів Геращенко, на цьому форумі повинні бути розроблені основні вимоги до влади. Учасники також обговорили ініціативи президента Леоніда Кучми, висловлені в зверненні до українського народу з нагоди Дня незалежності України.

Геращенко повідомила, що на засіданні було прийняте рішення підготувати спільну заяву партій, що входять до складу "Нашої України", і звернення до демократичних сил.

Політрада "Нашої України" продовжить свою роботу 27 серпня.

Ющенко підкреслив, що блоку "треба брати участь у всеукраїнській акції протесту, але треба шукати форму цієї акції", і над цим зараз потрібно працювати. "Мене цікавить питання глибини, повноти масштабів і динаміки акції", - додав він.

"Головним питанням для "Нашої України" є питання політичної стратегії і акція протесту – це не мета, а засіб", - передає Геращенко слова лідера "Нашої України".

Ющенко також підкреслила, що "Наша Україна" розглядає акцію протесту "тільки як частину політичної стратегії блоку і виступає за розширення політичних сил
учасників акції".

Геращенко зазначила, що члени фракції працюють над текстом заяви, де буде висловлена позиція блоку щодо ініціатив Кучми з проведення політичної реформи в Україні.

На засіданні політради фракції "Нашої України" були присутні лідери політичних партій, що входять до складу блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування