Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко письмово виклав Кучмі вимоги до політичної реформи

Середа, 28 серпня 2002, 14:23
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко планує виступити з відкритим листом до президента України. Це звернення найближчим часом буде передане Кучмі та оприлюднене у ЗМІ.

Таке рішення було прийнято на засіданні політради "Нашої України", яке відбулася у середу. Політрада також ухвалила рішення про підготовку та проведення Всеукраїнського форуму демократичних сил, який відбудеться 15 вересня у Києві.

На засіданні було вирішено: підтримати ініціативу скликання 15 вересня 2002 року Всеукраїнського форуму демократичних сил для обговорення ситуації, що склалася у країні, та пошуку шляхів виходу з кризи, звернутися до політичних партнерів блоку з пропозицією про участь в організаційному комітеті Всеукраїнського форуму демократичних сил, затвердити склад організаційного комітету Всеукраїнського форуму демократичних сил.

Від блоку запропоновано увійти до організаційного комітету лідерам політичних партій – учасниць блоку, а очолить організаційний комітет Ющенко, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Політрада блоку, обговоривши питання участі блоку в акціях протесту, вирішила також призначити політичного координатора блоку Романа Безсмертного відповідальним за координацію дії з учасниками акції громадянського протесту.

У ході засідання обговорювалися перспективи розширення учасників блоку "Наша Україна". Ющенко та Безсмертний поінформували присутніх про переговори у цьому напрямку з партією "Єдність".

Члени політради також прийняли рішення найближчим часом оприлюднити офіційну позицію "Нашої України" щодо останньої заяви Кучми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування