Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти готові домовлятися з Кучмою

Середа, 28 серпня 2002, 17:56
Соціалістична партія України, виходячи із загальнонаціональних інтересів, готова на співпрацю з будь-якими політичними силами, в тому числі з президентом, для зміни системи влади.

Соціалісти готові до обговорення складу комісії ВРУ з питань проведення реформи, суті і термінів прийняття необхідних законодавчих актів, зазначено у заяві Політвиконкому СПУ з приводу звернення президента України 24 серпня.

Соціалісти вважають, що теза президента про необхідність переходу до парламентсько-президентської системи правління не тільки запозичена з програмних положень СПУ, але й є вимушеним кроком агонізуючого режиму перед загрозою масового суспільного руху за зміну системи влади і відставки Кучми. "У соціалістів всі підстави недовіряти Кучмі", - йдеться у заяві, поширеній у середу.

Водночас СПУ вважає за необхідне провести підготовку до масових осінніх акцій, спрямованих на підтримку необхідних змін у політичній системі України, на захист соціально-економічних інтересів населення, на відставку президента і дострокові президентські вибори, відзначають автори заяви.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування