Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фельдману відмовили в усьому, навіть у державній мові

Середа, 28 серпня 2002, 20:35
Апеляційний суд Луганської області за апеляцією на вирок колишньому віце-президенту банку "Слов'янський" Борису Фельдману вирішив не проводити попереднього слухання та судового слідства у справі.

Було також вирішено не проводити вивчення документів та опитування свідків, і апеляцію розглянути за максимально спрощеною процедурою.

У другій ухвалі суд вирішив відхилити клопотання Фельдмана про долучення до матеріалів справи двох інформаційних листів Вищого господарського суду України, в яких суди нижчої ланки інформувалися про те, що запозичені кошти не треба включати до складу валових витрат підприємства і відбивати у деклараціях з прибутку, оскільки з сум позик податок з прибутку не сплачується.

Таке рішення судді мотивували тим, що надані Фельдманом офіційні листи Вищого господарського суду, отримані з сайту Верховної Ради, ніким не підписані.

Судом був розглянутий відвід, заявлений адвокатом Федуром судовій колегії через нехтування судом державної мови, та клопотання прокурора про заборону журналістам проводити відео- та фотозйомку у залі засідань. Після засідання у дорадчій кімнаті судова колегія вирішила дозволити журналістам вільно висвітлювати перебіг процесу.

Була також відхилена вимога та заявлений відвід адвоката Федура у наданні судових документів українською мовою.

У відповідь на клопотання адвокатів про зміну запобіжного заходу Фельдману прокурор надав отриману ним по факсу копію ухвали від 23 серпня цього року, винесену суддею Шевченківського райсуду Шостаком про відмову у розгляді скарги Фельдмана на незаконне перебування під вартою.

Дана ухвала винесена з посиланням на частину 4 статті 248-3 Цивільного процесуального кодексу, яка вже більше як рік визнана Конституційним Судом такою, що суперечить Конституції України.

Суд також прийняв рішення скасувати всі попередні судові рішення, винесені судами різних ланок у скарзі на незаконне перебування під вартою. Сама скарга про незаконне утримання Фельдмана під вартою спрямована Верховним Судом до Шевченківського райсуду Києва для розгляду по суті.

Українська Правда

Читайте також:

У перший день всі апеляційні клопотання Фельдмана Феміда відхилила

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування