Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВИЙШЛО НА ВОЛЮ ЗАТРИМАНЕ ВІЙСЬКОВЕ КЕРІВНИЦТВО

Середа, 7 серпня 2002, 17:51
Екс-головнокомандуючий Військово-повітряними силами України Віктор Стрельников і командуючий 14-м авіаційним корпусом Сергій Онищенко випущені на свободу. Про це заявив у середу в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна адвокат Онищенка Сергій Казимир.

З Онищенка взята підписка про невиїзд, зі Стрельникова взяте зобов'язання з'явитися до суду на вимогу, зазначив адвокат. Він повідомив, що підзахистним пред'явлено обвинувачення у зв'язку з трагедією на аеродромі "Скнилів" у Львові.

Генеральна прокуратура України не збирається вимагати подальшого їх утримання під вартою, повідомили агентству в прес-службі Генпрокуратури, посилаючись на слова заступника генпрокурора - начальника головного управління військових прокуратур Олександра Атаманюка.

У прес-службі пояснили, що прокуратура прийняла таке рішення, оскільки у офіцерів взяті і запротокольовані всі необхідне свідчення. Також зібрані всі докази і матеріали, що стосуються справи про авіакатастрофу.

У той же час Генпрокуратура буде вимагати взяти під варту заступника командувача 14-го авіакорпусу Третякова.

Стрельников, Онищенко, Третяков і помічник керівника польотів у зоні пілотажу Юрій Яцюк були затримані 28 липня і перебували у військовому ізоляторі тимчасового утримання. 31 липня Військовий суд Львівського гарнізону продовжив термін їх затримання до 10 днів.

Читайте також:

У ІЗОЛЯТОР СБУ ЗАБРАЛИ КОЛИШНЄ ВІЙСЬКОВЕ КЕРІВНИЦТВО

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування