Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Крим готовий формувати свій імідж самостійно. І навіть знайшов під це гроші

Четвер, 8 серпня 2002, 19:24
Міністерство фінансів Автономної Республіки Крим в поточному році направило 507,5 тис. грн., або близько 100 тисяч доларів США, на "заходи щодо формування іміджу Криму як курортно-туристичного регіону".

Як пояснює прес-служба Ради міністрів АРК в четвер, йдеться про виготовлення друкарсько-рекламної продукції про Крим, створення рекламних програм і відеоматеріалів з трансляцією в регіонах України і Росії, участі в спеціалізованих туристичних виставках, ярмарках, фестивалях єдиним кримським стендом.

Мінфін АРК також перерахував до бюджетів міст і районів півострова 633 тис. грн. для "своєчасного забезпечення місцевого та приїжджаючого на відпочинок населення питною водою і недопущення погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації".

Разом з тим прес-служба Ради міністрів АРК зазначає, що не всі розпорядники бюджетних коштів ефективно та раціонально використовують їх.

Зокрема, залишок коштів на рахунку Республіканського фонду охорони навколишнього природного середовища на 7 серпня становив 1,2 млн. грн., незважаючи на "гостру необхідність в проведенні термінових робіт з утилізації відходів, ліквідації забруднення навколишнього природного середовища".

Як повідомлялося, Верховна Рада АРК затвердила бюджет на 2002 рік в розмірі 702,2 млн. грн., який є бездефіцитним. Зведений бюджет автономії становить 1,353 млрд. грн., що на 20% перевищує зведений бюджет минулого року. Близько 80% кримського бюджету на цей рік направлено на покриття соціальних потреб.

Кількість відпочиваючих на Кримському півострові в першому півріччі 2002 року збільшилося в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 200 тис. чол. - до 2,2 млн.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування