Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві акція "Повстань, Україно!" почнеться 16 вересня о 13.00

Вівторок, 10 вересня 2002, 10:59
Київські міські організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", Соцпартії та Компартії подали заявку про проведення 16 вересня всеукраїнської акції громадянської непокори "Повстань, Україно!" у Києві.

Зокрема, київська міська організація ВО "Батьківщина" має намір залучити до участі в акції до 100 тис. осіб. Її представники планують почати рух близько 13.00 із Софіївської площі через вулиці Трисвятительську, Софіївську та Михайлівську, площу Незалежності та вулицю Хрещатик до Європейської площі.

Крім того, представники "Батьківщини" проведуть пікетування Кабінету міністрів і Верховної Ради, адміністрації президента України, СБУ, МВС, Генеральної прокуратури.

У свою чергу, представники СПУ о 14.00 почнуть рух з Контрактової площі по вулиці Сагайдачного до Європейської площі і до площі Незалежності. Вони також мають намір пікетувати Кабінет міністрів і Верховну Раду, адміністрацію президента України, СБУ, МВС, Генеральну прокуратуру.

Київський міськом Компартії заявив про участь в акції до 20 тис. чоловік. З 13.00 до 14.20 поблизу станції метро "Арсенальна" пройде збір представників КПУ. Після цього вони пройдуть вулицею Грушевського на Європейську площу на мітинг, що відбудеться з 15.00 до 16.30, а також візьмуть участь у пікетуванні приміщень Кабінету міністрів і Верховної Ради, адміністрації президента України, СБУ, МВС, Генеральної прокуратури.

Тим часом 9 вересня київський міський голова Олександр Омельченко нагадав, що міськрада ще раніше прийняла рішення, що зона Хрещатика і площі Незалежності як "історична, природоохоронна зона" використовується тільки в одному випадку - для проведення державних свят, зокрема, Дня незалежності, Дня Перемоги, новорічних свят, а також Дня Києва і Дня молоді.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування