Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порушено кримінальну справу за фактом дій Тимошенко, Мороза і Симоненка

Вівторок, 10 вересня 2002, 17:39
Прокуратура Черкаської області порушила кримінальну справу за фактом блокування транспортних комунікацій під час мітингу опозиції в Черкасах.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок у прес-службі Генеральної прокуратури України, кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ст.279 Кримінального кодексу України ("блокування транспортних комунікацій шляхом створення перешкод, відключення енергопостачання або іншим шляхом, що зашкодило нормальній роботі транспорту або створило небезпеку для життя людей").

Як відзначається в постанові прокуратури, "8 вересня нинішнього року об 11 годині народні депутати України Олексій Малиновський, Володимир Єщенко, Олександр Мороз, Петро Симоненко і Юлія Тимошенко, порушуючи встановлений порядок руху транспорту, організували мітинг на площі Леніна, перекривши проїзну частину бульвару Тараса Шевченка та вулиці Байди Вишневецького. Унаслідок цього до 13-тої години була блокована нормальна робота транспортних засобів, що завдало матеріальних збитків міському господарству".

Про завдання збитків унаслідок мітингу в понеділок заявило тролейбусне управління Черкас, відзначивши, що робота транспорту була паралізована приблизно на дві години.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування