Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На 16 вересня вже запланований мітинг на підтримку Кучми

Вівторок, 10 вересня 2002, 21:39
Трудовий колектив акціонерної компанії "Харьківобленерго" оголосив про намір провести 16 вересня, в день виступу опозиції, маніфестацію на підтримку діючої влади.

Як повідомив у вівторок журналістам голова правління АК "Харьківобленерго" Володимир Кривицький, ініціатива працівників підприємства пов'язана з тим, що енергетики стурбовані прагненням окремих політичних лідерів "розхитати" політичну і економічну ситуацію в країні в переддень осінньо-зимового сезону.

Рішення про проведення маніфестації прийнято днями конференцією трудового колективу "Харьківобленерго". Енергетики збираються організувати демонстрацію вулицею Сумською від пл.Конституції до пл.Свободи 16 вересня з 9.30 до 10.00. Планується, що в ній візьмуть участь все бажаючі співробітники обленерго, незайняті в цей час на чергуванні.

Кривицький підкреслив, що працівників не будуть примушувати вийти на маніфестацію. З його слів, він "в ультимативній формі вимагав" від менеджерів середньої ланки "не приводити людей силомиць". "Тих, хто буде примушувати працівників взяти участь в акції, ми будемо вважати не колегами, а провокаторами", - сказав він.

Проведення акції під гаслом "Енергетики – за політичну і економічну стабільність" підтримано профспілковими організаціями "Харьківобленерго" і багатьох суміжних з ним підприємств. У зв'язку з цим енергетики планують вивести на вулицю до 5 тис. осіб.

Конференція трудового колективу "Харьківобленерго" також звернулася до депутатів-харьків'ян рад всіх рівнів із закликом приєднатися до акції і "очолити її".

Як повідомлялося, в Харкові 16 вересня опозиція має намір провести мітинг на площі Свободи.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування