Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КПІ не помістяться всі бажаючі подивитися на Кучму з Ющенком

Середа, 11 вересня 2002, 14:53
На Форумі демократичних сил делегатами буде 1000 чоловік, серед яких буде президент Кучма, парламентарії, представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Про це повідомив керівник робочої групи з проведення Форума, член блоку "Наша Україна", народний депутат Олег Рибачук. За його словами, у статусі гостей на форум запрошено усіх міністрів на чолі з прем’єром Кінахом, голів облдержадміністрацій, представників посольств та міжнародних організацій, які працюють в Україні.

"Народний форум - це нова модель залучення різних політичних сил до діалогу", - цитує Олега Рибачука прес-служба "Нашої України".

Він відзначив велику зацікавленість заходом серед представників різних політичних сил. "Вже нині телефони організаторів розриваються, адже бажаючих потрапити на форум набагато більше, аніж може вмістити зала столичного Палацу культури "КПІ" на півтори тисячі місць", - зазначив Рибачук.

За його словами, запрошення відправлено 62 партіям, 20 з яких вже підтвердили свою участь, зокрема СДПУ(о), "Трудова Україна", АПУ, НДП, СПУ, СелПУ, "Партія Регіонів", "Єдність", "Яблуко". Організатори запросили всі партії, які брали участь у парламентських виборах 2002 року. Кількість місць для них залежить від набраних ними голосів виборців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування