Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин віддав долю Тимошенко у руки депутатів

Середа, 11 вересня 2002, 17:27
Парламентський комітет з питань регламенту і депутатської етики у четвер внесе на розгляд Верховної Ради питання про подання Генеральної прокуратури України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності й арешт народного депутата Юлії Тимошенко.

Про це повідомила журналістам сама Тимошенко після зустрічі у середу з головою Верховної Ради Володимир Литвином.

Як повідомлялося, у вівторок регламентний комітет ухвалив рішення рекомендувати парламенту не підтримувати подання Генпрокуратури, однак воно повинне бути винесене на розгляд Верховної Ради.

Згідно з нормою регламенту, керівництво парламенту повинно визначити день розгляду цього питання на засіданні Верховної Ради не пізніше 7 днів після отримання висновку профільного комітету.

У серпні до Верховної Ради надійшло подання Генпрокуратури про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності й арешт народного депутата Тимошенко, лідера фракції БЮТ.

Тимошенко звинувачується у розкраданні і привласненні державних коштів в особливо великих розмірах, у дачі хабаря екс-прем'єру України Павлові Лазаренку, в організації привласнення посадовими особами корпорації "Єдині енергетичні системи України" державними коштами в особливо великих розмірах за рахунок безпідставного відшкодування на користь ЄЕСУ податку на додану вартість з бюджету.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Тимошенко не арештують до початку акцій протесту

Тимошенко вимагає від депутатів правосуддя

Тимошенко відстала від опозиції, щоб відстрілятися від Піскуна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування