Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нацраду очолить "голуб" Мартиненко чи "яструб" Піховшек

П'ятниця, 13 вересня 2002, 14:09
Голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова Микола Томенко підтвердив намір його комітету ініціювати обрання голови Нацради з питань телерадіомовлення на сесії парламенту, якщо протягом найближчих двох тижнів президент та спікер не узгодять кандидатуру на цю посаду.

Про це Томенко повідомив на прес-конференції у Києві у п'ятницю. За його словами, Кучма вже "відреагував" на рішення комітету обрати голову у сесійній залі. "Він погодився виключити Холода", - сказав Томенко. За його словами, "через пленарний четвер" питання про обрання голови Нацради буде винесено на голосування.

Проте на думку Томенка, "можливий й інший варіант" вирішення цієї колізії. До дня голосування "президент визначиться з кандидатурою" і запропонує її парламенту.

В коментарі "Українській правді" Томенко підтвердив, що на посаду голови Нацради "обговорюється варіант Піховшека". За словами голови комітету, "найактивніше з президентського боку називаються Олександр Мартиненко і В'ячеслав Піховшек". "Підхід такий: Мартиненко - це пропозиція партії голубів в оточенні президента, а Піховшека пропонують яструби. Не знаю, хто переможе", - сказав Томенко.

Українська правда

Читайте також:

Томенко не дасть Кучмі ліквідувати Нацраду

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування